2014. június 30., hétfő

Kritika (1)


Kinézet :
 
A fejléc, be kell, hogy valljam , egyáltalán nem tetszik. A címet teljesen más színnel, betűtípussal írnám, az angol zászló felesleges, csak rondítja az összhatást. A helyedben, mihamarabb lecserélném egy letisztultabb, igényesebb fejlécre. Illetve, nem tetszik, hogy a cím alá helyezted, nem pedig a cím helyett. Szerintem állítsd át. A háttér sem tetszik, jobb lenne egy egyszerű kép, ami illik a fejléchez.
Illetve modulokat is adnék még hozzá.
 
10/2
 
Helyesírás :
 
Nem is értem, hogy voltál képes ilyen helyesírási hibákkal közzétenni a bejegyzéseket.
A mondatokat nagy betűvel kezdjük, ezt jól jegyezd meg. Néhol hiányoznak a mondatvégi írásjelek, néhol felhalmozod őket. Egyik sem helyes. A szóközökkel is bajok vannak. Ha valamit zárójelben írsz, üss előtte és utána is szóközt, mert különben teljesen egybefolyik az egész. A szavakat ne nyújtsd el ilyen formában, mint itt : ,,Olivééééééér!!!" . Elég egy "é" betű is.
Illetve, sok a szóismétlés.  Használj ellenőrzőt, vagy írd meg worldben és többször is olvasd át, mielőtt közzé teszed!
 
10/4
 
Történet :

Őszinte leszek hozzád, egyáltalán nem fogott meg. Az egész egy unalmas sablon, amiből ezer, meg ezer van. A cselekmények elvannak sietve és nem fejted ki eléggé a szereplők gondolatait, érzéseit. A részek lehetnének hosszabbak és ne illesz be képeket a szövegbe , maximum előtte, utána , vagy használj linket.

10/3

Összesen : 30/9

Feliratkoztam-e? Igen/Nem

Nem megbántani akartalak, vedd ezt egy építő kritikának. :) xx
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése